Dag 1

Ja då sitter man på hotellrummet igen efter den första dagen här i Atlanta. Ger mig på en liten summering med detsamma. 
Började dagen med att ta oss in för att få en första blick på tävlngsytorna. Mycket roddande på gång men ändå en tydligt bra setup att vänta. Oerhört skönt för Mattias att få bekanta sig med miljön. Maskinen verkar vara väldigt lik träningsmaskinen hemma i Göteborg. Med undantag av en del små WBC justeringar. 


Vidare på agendan hade vi mjölken. Ett stort moment när man korsat atlanten är just detta. Att finna den mjölksort som känns bäst och som självklart smakar bäst med kaffet. Fick tag på lite skönt folk och styrde på en gång upp ett besök på Counter Culture Coffe. (www.counterculturecoffee.com) Här vart vi omhändertagna av David Lamont och hade genast tillgång till både maskin och mjölk för Mattias att få känna på.
Oerhört intressant att få prata kaffe med David och få känna lite på den amerikanska kulturen.  Han berättade lite om Latte art throwdown som är på schemat imorgon kväll på Octane. Och måste säga att det genast suger till i throwdown-tarmen! Får återkomma om det blir ett deltagande i detta eller inte.. = )

Därefter drog vi vidare och hamnade en sväng på en fest för alla tävlande innan vi avslutade kvällen med en fantastisk middag på The Bones. (www.bonesrestaurant.com) 

Helt enkelt en oerhört händelserik och trevlig första dag här i VM lägret! 

Lars


Kommentarer
Postat av: Maria

What a day, spännande spännande...

Se till att ta hem throw downen vettja :-)

2009-04-16 @ 10:35:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0