Vi är redo att rocka!!!

Galet laddade, på plats i Sundsvall! Det är nu det händer, gatufesten i Sundsvall 2009. Nu kööör vi :-)

//Crew Sundsvall

Sammanfattningsvis från LinköpingLinköpingsbor är ett glatt och nyfiket folk som älskar att njuta i solen. Tur för mig då att jag var i Linköping just när solen sken som mest. Cyklar, bilar, folk och fä fick vars en blå flyer. Det roligaste var dock att så många butiker ville hjälpa till att distribuera de fina FN-flyersen genom att lägga dem vid kassan eller stoppa ner dem i kundernas påsar.

Under veckan fick vi 5 stammiskort påladdningar, och totalt har Barista med hjälp av sina kunder i Linköping gett 68 måltider till barn i Etiopien!

På återseende Linköping!
/Cajo


Tisdag i Linköping

Mycket fint väder i Linköping. Dags att bearbeta Linköpingborna och andra östgötar. Vi ses på stan!

Linköping, del 1

På måndagar, 06.14 från Malmö går ett tåg till Linköping. På tåget sitter undertecknad och mår ganska illa hela vägen. Ryktet går att det är "vanligt" att må illa på X2000-tåg. Det är visserligen också ganska "vanligt" att denna mår illa när hon sitter på saker som rör sig utan kontroll. Nog om det. Mitt mål är att måla Linköping blått, FN-blått av stammisflyers och kuponger.

Linköpingborna är ett trevligt och nyfiket folk, de vill gärna ta del av nya saker och, passande nog, just FN-blå flyers. Jag tror att detta blir en bra vecka! Soligt är det också, svettsoligt, men det är bra.

Välkommen solen och en god espresso på uteserveringarna!

Barista Catering

På MQs klubbkväll i Umeå fixade Barista till kvällens tilltugg så här fint:
OBS! Varning för vattning i munnen...

 
Glöm inte att alla Baristas caféer erbjuder catering.
Hej så länge, smaskar Cajo

Linköping

I nästa vecka drar undertecknad till Linköping för spännande citytour. Fokus är att dela ut flera tusen blå flyers-kuponger till härliga Linköpingsbor. Hoppas att de nappar.

Är det någon som har tips på var jag kan bege mig?

/Cajo

Gör världen godare - få en gratis latte!

Så lyder överskriften på Baristas nya flyer-kupong. Den är blå som FN-färgen och målet är att få människor att förstå att det verkligen spelar roll var de väljer att fika.

Fikar du hos Barista ger vi ett barn i Etiopien en måltid. En måltid till dig = en måltid till ett barn. På så sätt kan världen blir lite godare, både för dig och för barnen i Etiopien!


RSS 2.0